9,1 / 10
9,1 / 10

Dubbel glas laten plaatsen

Als u uw dubbel glas laat plaatsen door een glaszetter heeft u vaak een goed geplaatst dubbel glas. Er zijn een aantal zaken waar u op kunt letten bij het laten plaatsen van dubbel glas door een glaszetter.

Neem een glaszetter dicht bij u in de buurt of regio

Als u een glaszetter een opdracht laat uitvoeren raden we u aan om een glaszetter dicht in uw omgeving te nemen. Dit omdat onder andere de reiskosten groter zijn als de glaszetter ver van u vandaan woont. Bovendien kunt u de glaszetter gemakkelijker aanspreken op zijn uitgevoerde werkzaamheden, als de glaszetter dicht bij u in de buurt woont. Gebruik als maatstaaf een straal van rond de 25 km.

Werk altijd met vakkundige glaszetters

Een gevestigde glaszetter is beter aanspreekbaar dan een glaszetter die er bij klust. Bovendien heeft een vakkundige glaszetter veel ervaring opgedaan, heeft officieel een bedrijf en heeft een naam hoog te houden. U zult dan ook een betere klantervaring en tevredenheid hebben als u met erkende glaszetters werkt.

Dubbelglaskennis werkt dan ook samen met erkende glaszetters, die u van dienst kunnen zijn. U vergelijkt deze glaszetters middels onze offerte vergelijker.

Vraag naar een eventuele subsidieregeling

Bepaalde gemeentes in Nederland subsidieren het laten plaatsen van dubbel glas. De glaszetter is vaak wel op de hoogte van een subsidieregeling en zal in de meeste gevallen daar zelf mee komen. Voor de zekerheid kunt u er naar vragen.

Vergelijk de offertes van glaszetters

Als u uw dubbel glas professioneel wilt laten plaatsen, dan kunt u het beste meerdere glaszetter offertes opvragen. De prijzen kunnen tot namelijk 30 tot 40 procent verschillen. Het is dus zeker moeite waard om offertes te vergelijken.